Un glob mare intr-un blog mic !!!

luni, 23 ianuarie 2012

Cercetător rus: Pe Venus există viaţă

Stefan | 17:06 | | |

Leonid Ksanfomaliti a reanalizat câteva fotografii realizate de o sondă sovietică ce a aterizat pe suprafaţa celei de-a doua planete de la Soare, cu 30 de ani în urmă.


Cercetătorul rus Leonid Ksanfomaliti, membru al Academiei Ruse de Ştiinţe, susţine că poate dovedi că pe Venus, cea de-a doua planetă de la Soare, există viaţă. El a identificat o creatură asemănătoare unui scorpion într-o fotografie realizată de către o sondă spaţială sovietică ce a analizat pe suprafaţa planetei în 1982.

Mai mult, cercetătorul rus susţine că în imaginile surprinse de sondă se poate vedea cum respectiva formă se mişcă, scrie dailymail.co.uk. De asemenea, Ksanfomaliti este convins că a identificat în imagini şi alte două creaturi.

În condiţiile în care la suprafaţa planetei Venus se înregistrează temperaturi de peste 450 de grade Celsius, comunitatea ştiinţifică internaţională respinge posibilitea existenţei unor forme de viaţă extraterestre aici.

Din 1982 până în prezent, NASA a trimis mai multe sonde pe suprafaţa planetei Venus. În nicio fotografie realizată de acestea nu pot fi observate forme de viaţă

0 comentarii:

Arată emoticoane