Un glob mare intr-un blog mic !!!

luni, 23 ianuarie 2012

"În CAZUL în care MOR!", aplicaţia pe Facebook prin care poţi să postezi un ultim mesaj VIDEO

Stefan | 17:27 | | |

O nouă aplicaţie disponibilă pe platforma de socializare Facebook, denumită "If I Die" (În cazul în care mor), permite utilizatorilor să posteze pe profilurile lor un ultim mesaj chiar şi după moarte.




Utilizatorii Facebook pot să posteze, după deces, un mesaj video sau un text, în care să răspundă la întrebarea "Ce laşi în urmă?", prin aplicaţia gratuită "If I Die", informează dailymail.co.uk.

Creatorii aplicaţiei, o companie israeliană, le sugerează utilizatorilor că pot împărtăşi astfel o poveste de viaţă sau chiar un secret. Postarea ar putea fi o surpriză pentru cei aproximativ 130 de prieteni pe care îi are în medie fiecare utilizator de Facebook.

Aplicaţia nu permite postarea automată a "ultimelor cuvinte" ale unei persoane decedate. Utilizatorul de Facebook trebuie să îşi aleagă trei prieteni care să fie înştiinţaţi de decesul său şi să autorizeze ultima sa postare.
Aplicaţia are deja 5.000 de "Like-uri" pe Facebook.

2 comentarii:

  1. astia chiar nu stiu ce sa mai inventeze.=))

    RăspundețiȘtergere
  2. :D:D:D da da corect ! nnu stiu ce sa mai inventeze pentru a le esi bani,si iaka ca like-urile este care le are aplicatia 5000 tot tre sa valoreze $$$ mani mani :D si asa devin bogati :D :D ioana da da id tau de mess :D

    RăspundețiȘtergere