Un glob mare intr-un blog mic !!!

vineri, 16 decembrie 2011

NASA, in misiune secreta pe Luna?

Stefan | 18:20 |

Este posibil ca NASA sa fi lansat o misiune secreta pe Luna, fara ca nimeni sa fi observat. Pentagonul nu sta degeaba si este implicat in alte proiecte secrete. 
Oficial, Misiunea Apollo 17 a fost ultima misiune a agentiei spatiale americane pe Luna, scrieLiveScience. Altii sustin ca, de fapt, au mai existat alte trei misiuni in care NASA a ajuns pe satelitul nostru natural. 

Misiune imposibila

O astfel de misiune presupune mari investitii si participarea a 300 de oameni, afirma Craig Nelson, autorul unei carti de specialitate. Intregul program spatial al NASA, care a presupus echipaj uman trimis pe Luna, a avut nevoie de 400.000 de oameni pentru a fi pus in aplicare. 

Din acest punct de vedere, ar fi fost imposibil ca secretul sa fie atat de bine pastrat, cu atat mai mult cu cat NASA colabora cu numeroase firme private. In plus, milioane de oameni ar fi vazut lansarea rachetei de la centrul spatial Kennedy, din Florida. Nici ascunderea unei astfel de misiuni sub o alta nu ar fi fost posibila, este de parere Nelson. 

Pentagonul are proiecte secrete 

Pe de alta parte, este posibil ca Pentagonul sa fi lansat o astfel de misiune secreta pe Luna. Bugetul alocat acestei structuri este mai mare decat cel al NASA. Este mai probabil ca Pentagonul sa poata face acest lucru, dovada fiind si lansarea unei misiuni misterioase anul trecut, denumita X-37B. 

Avionul arata ca o naveta spatiala in miniatura, iar americanii nu au facut un secret din aceasta lansare. Orice alta informatie, insa, a fost clasificata de oficialii americani. Pana la lamurirea misterului, filmul "Apollo 18", lansat de curand, ne poate oferi o imagine mai buna a istoriei secrete a NASA. 

2 comentarii:

  1. Sincer nu cred sa fie nimic adevarat tot ce cred astia...deoarece avea sa observe macar cineva lansarea rachetei,si nu au cum sa stie astia numele exacte ale acestor misiune SECRETE,asta doar decit sa fie o minciuna planuita pentru a manipula lumea.In fine asteptam noi informatii despre aceste misiuni.

    RăspundețiȘtergere
  2. ei da poate sa fie posibil pentru ca stii ca merge concurenta de informatie dintre americani si rusi si acesta ar fi un motiv pt care ar fi o misiune secreta :)))))))

    RăspundețiȘtergere